Reviderm technologie

Reviderm combineert dermatologisch onderzoek met de allernieuwste technologie voor een optimaal schoonheidsresultaat.


REVIDERM
SkinAlyzer med7

Computergesteunde huidanalyse voor meetbaar behandelingssucces

Start je holistische huidverzorging op een perfecte basis: de SkinAlyzermed7 van REVIDERM ontdekt precies wat je huid mist en hoe u uw conditie duurzaam kunt verbeteren. Hiervoor meet en analyseert computerondersteunde huidanalyse elk deel van uw huid. In kleurenafbeeldingen toont de camera van het apparaat u alle afwijkingen - en dus afwijkingen van een gezonde en mooie huid.

Op basis van deze resultaten, harmoniseren we alle behandelings- en zorgconcepten optimaal voor uw huid - voor uitstekende resultaten in uw medische huidverzorging.

Met de SkinAlyzermed7 kunt u uw huidbeeld op elk moment ophalen en de conditie met elkaar vergelijken: de computer-ondersteunde huidanalyse registreert elke laatste verandering. Zo kunt u precies zien hoe uw huid verbetert bij elke behandeling - voor meetbaar en bewezen succes.

REVIDERM
SkinPeeler

Zachte intensieve peeling voor gladde en stralende huid

Fleur uw huid op met microdermabrasie. Achter de medische term schuilt een efficiënte intensieve peeling met microkristallen. De volledig pijnloze procedure verfijnt zichtbaar uw poriën - voor een soepele en delicate huidverlichting.

Dankzij de zeer effectieve en tegelijkertijd bijzonder zachte methode die u met succes behandelt:

• lichte en door de leeftijd beschadigde huid
• ernstig verhoornde huid
• pigment-stoornissen
• onzuiverheden

Zo brengt u uw gestreste huid weer in evenwicht.

Bij REVIDERM krijgt geavanceerde huidverzorging persoonlijk advies: onze huidspecialisten passen microdermabrasie en dermocosmetische producten perfect aan op uw individuele huidtype.

REVIDERM
SkinNeedler

Efficiënte micro-needling voor uw strakke en mooie huid

Micro-needling is een geheim wapen in anti-verouderingsmethoden voor het behandelen van esthetische huidproblemen.
Met micro-naaldjes profiteert u van de natuurlijke beschermende functies van uw huid: de methode maakt gebruik van het principe dat uw weefsel zichzelf onmiddellijk regenereert in geval van lichte verwondingen.

Micro-needling activeert de schoonheid van uw huid

REVIDERM's ultramoderne SkinNeedler micro-naaldapparaat behandelt uw huid op het oppervlak met ultrafijne naalden zonder er enige druk op te zetten. De gerichte toepassing stimuleert de celdeling en versterkt de veerkracht van uw huid op duurzame wijze - voor een rooskleurig, fijn gepolijst, glad uiterlijk. Micro-needling verdiept het collageenweefsel. Het is ideaal voor het behandelen van lijnen en rimpels en leeftijdsgebonden verlies van elasticiteit.

Geavanceerde technologie voor uitstekende huidverzorgingsresultaten

Ervaar een meer elastische en stevigere huid met zichtbaar verzachte rimpels dankzij de modernste technologie.

REVIDERM
cellJET

Revolutionaire ultrasone machine voor gezonde en mooie huid

Strakke, gezondere en mooiere huid - dag na dag

Hoogfrequente ultrasone technologie versterkt uw weefsel en verstevigt uw huid zichtbaar. Bij elke behandeling ziet u er jonger en frisser uit.

Naast de ultrasone behandeling in het cosmetica-instituut heeft REVIDERM de cellJET ontwikkeld. Met de cellJET vult u uw behandeling aan met uw cosmetica-instituut of opgeleide dermatoloog: de specialisten programmeren het uiterst effectieve apparaat voor u, zodat het perfect aansluit op uw huid en uw individuele zorgdoelen.

Met de cellJET legt REVIDERM uw schoonheid in de beste handen: uw eigen handen. Het professionele echografieapparaat van CellJet is speciaal ontwikkeld voor thuisgebruik - ervaar efficiënte medische huidverzorging in uw eigen badkamer.

Gebruik van deze site betekent dat u de algemene voorwaarden accepteert - onderdeel van reviderm.nl.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruiken wij alleen een tijdelijke cookie - privacy policy.
iDeal
DHL