Make-up lijn van Reviderm

Professionele make-up accentueert een prachtig stralende huid.

Make-up foundations vormen de finishing touch na huidverzorging. De door huidverzorging geïnspireerde make-up foundations bieden een belangrijke bescherming tegen omgevingsinvloeden zoals fijnstof of zonnestraling en zorgen voor een stralende, natuurlijke en onberispelijke huid. Hoogwaardige mineralen vitaliseren en hebben een positief effect op de individuele huid.


REVIDERM
Eye line en wimpers

Veredel je huid met de make-up die zij verdient

De nieuwe SKINCARE-INSPIRED MAKE-UP van REVIDERM.

Ontwikkeld in samenwerking met de internationale make-up artiest GIOVANNI FASIELLO; met de hoge eisen van een intelligente, doordachte huidverzorging, verenigt de nieuwe make-up lijn het beste voor je huid: WAARDEVOLLE MINERALEN en speciaal geselecteerde WERKSTOFFEN.

Deze maken de make-up zo zuiver en reinigend, dat deze zelfs op de gevoelige huid en na cosmetische behandelingen, zoals microdermabrasie, probleemloos gebruikt kan worden. Het voelt licht aan, laat de huid ademen en geeft je een gezonde uitstraling.

Verdiep je in de perfect op elkaar afgestemde producten en de tijdloze kleurenkeuze van Giovanni Fasiello, die met passie zijn kennis met je deelt. Dankzij een slim doordacht KLEUREN CODE SYSTEEM - is het heel eenvoudig om de producten te kiezen die bij jouw huidtype en -toestand passen.

REVIDERM
Kostbare mineralen

Kostbare mineralen zorgen voor een vlekkeloze huid

– Magnesium sulfide vermindert ontstekingen en laat de huid zijdezacht aan voelen.
– Kaolien reguleert de productie van talg en creëert een matte huidstructuur.
– Zinkoxide regenereert en beschermt de huid.
– Potassium sorbiet zorgt voor een hydratatie-boost en energie. Minimaliseert roodheid.
– Diamant poeder: De ultra fijne, minerale ingrediënten reflecteren het licht dat op de huid schijnt, verfijnt poriën en vermindert zichtbaar lijnen en rimpels.

Creëer een prachtige look met op de huid afgestemde cosmetica.
Wil jij een stralende, heldere huid en een verbeterde huidstructuur? Probeer dan REVIDERM make-up – intelligente cosmetica, die zorgt dat de huid straalt en tegelijkertijd de huid verzorgt en beschermt.

Gebruik van deze site betekent dat u de algemene voorwaarden accepteert - onderdeel van reviderm.nl.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruiken wij alleen een tijdelijke cookie - privacy policy.
iDeal
DHL