Het merk

De toestand van je huid wordt niet verbeterd door simpelweg een willekeurige crème op te smeren, ook al is die van een goede kwaliteit.

Reviderm zag dat al tientallen jaren geleden in en heeft zich sinds die tijd gericht op het ontwikkelen van producten en behandelingen die je huid er echt beter uit laten zien. Het Reviderm systeem van vandaag bestaat uit een aantal sterk met elkaar samenhangende onderdelen, die tezamen het beste resultaat garanderen. Hieronder vind je de uitleg van de verschillende onderdelen.


Bepaal de toestand van je huid met een huidanalyse

Alleen de schoonheidsspecialiste is in staat om de toestand van de huid te bepalen. Schoonheidsspecialisten die met Reviderm werken, hebben een streepje voor: zij kunnen gebruik maken van een professioneel huidanalyse apparaat: de SkinAlyzer. Door een combinatie van uitgekiende vragen en uitgebreide metingen en foto’s wordt de actuele toestand van je huid exact in kaart gebracht.

De schoonheidsspecialist interpreteert de resultaten van de SkinAlyzer en voegt deze samen met haar vakkennis tot een professioneel behandelings- en verzorgingsadvies. Hierbij wordt rekening gehouden met de individuele leefomstandigheden van de klant.

Onderga de effectieve behandelingen

Meestal krijgt je als eerste het advies om een of meer behandelingen met Reviderm microdermabrasie te ondergaan. Met Reviderm microdermabrasie worden de bovenste, dode lagen van je huid op een zachte manier verwijderd en wordt de aanmaak van nieuwe, jonge huidcellen gestimuleerd. Daarna ziet je huid er direct al beter uit en kan deze ook beter producten opnemen om de huid verder te verbeteren. Natuurlijk worden er tijdens de Reviderm microdermabrasie in de salon direct al een aantal Reviderm producten gebruikt, zoals fruitzuren, enzympeelingen, zuurstof crèmes en diverse serums. Hiermee wordt het resultaat van de Reviderm microdermabrasie versterkt.

Nog betere resultaten krijg je als de Reviderm microdermabrasie wordt gevolgd door een ultrasound behandeling. Met deze onhoorbare geluidsgolven worden de cellen onderhuids van elkaar losgetrild en dringen de werkstoffen van de cosmetische producten beter en dieper in je huid door. Het beste resultaat krijg je door Reviderm microdermabrasie in kuurvorm te ondergaan, die natuurlijk jaarlijks kan worden herhaald. Laat je inlichten door de Reviderm schoonheidsspecialist; zij kan je alles vertellen over de vele soorten behandelingen.

Verwen je huid met producten die je huid verbeteren

Voor goede, zichtbare resultaten moet je de behandelingen in de salon ondersteunen met een aantal Reviderm producten voor thuisgebruik. Door de verzorging van je huid thuis te vervolgen met de juiste producten, bereik je eerder de gewenste resultaten en verleng je ook nog eens het effect van de salonbehandeling. Om de thuisverzorging zo efficiënt mogelijk te laten verlopen heeft Reviderm een duidelijk stappensysteem ontwikkeld. Je krijgt een op maat gesneden advies van de schoonheidsspecialist mee naar huis, zodat je precies weet welke producten op welk moment moeten worden gebruikt.

Natuur en wetenschap gaan hand in hand

De producten van Reviderm worden cosmeceuticals of dermocosmetisch genoemd. Dit betekent dat de producten voortkomen uit de nieuwste dermatologische en farmaceutische wetenschap. Voor jou is alleen van belang dat de producten een optimale – vaak hoge - concentratie van werkstoffen bevatten en dat de effecten op de huid daardoor uitstekend en zichtbaar zijn. Dat de producten allen goed te verdragen zijn, alleen biologisch actieve werkstoffen bevatten en dat het diepe indringen van de werkstoffen in de huid wetenschappelijk is bewezen, is ook belangrijk om te weten. Daarbij zijn de producten van Reviderm vrij van allergene bestanddelen en irriterende conserveringsstoffen.

Verkooppunten

De producten van Reviderm zijn verkrijgbaar via de professionele schoonheidsspecialist, verspreid over heel Nederland. Onze schoonheidsspecialisten hebben een uitgebreide training bij de Reviderm Academie gevolgd en mogen zich na afloop Reviderm Master Skin Expert noemen. De producten zijn ook te bestellen via onze webshop, de producten worden dan eenvoudig bij je thuisbezorgd.

Vraag uw specialist over Reviderm

Uw schoonheidsspecialist weet immers het beste hoe u uw huid optimaal kan verzorgen; ze kan u adviseren over geschikte producten, maar natuurlijk over de juiste behandelingen die u in haar salon kan ondergaan.

Reviderm biedt een uitgebreide reeks van behandelingen in verschillende prijsklassen.

Gebruik van deze site betekent dat u de algemene voorwaarden accepteert - onderdeel van reviderm.nl.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruiken wij alleen een tijdelijke cookie - privacy policy.
iDeal
DHL